OVER KUBIZ

Kubiz Holding is een management consultancy in Nederland waarbij het creeeren van langdurige toegevoegde waarde voor haar klanten en het stevig verankeren hiervan in de bedrijfsvoering van klanten haar kerncompetentie is. Sedert de oprichting in 1996, heeft de organisatie menig vooraanstaande Nederlandse organisatie geholpen bij het ontwikkelen van (onderdelen van) haar bedrijfsstrategie, het mobiliseren van de juiste resources en het realiseren van grote veranderingsprogramma’s.

Vanuit de centrale vestiging in de nabijheid van Rotterdam werken wij nationaal en internationaal. Onze consultants behoren tot de beste binnen hun marktsegment en hebben allen een combinatie van sterke strategie, strategy execution, implementatie en realisatie vaardigheden.

Waardoor onderscheidt Kubiz zich dan van andere consultancies? Kubiz heeft in specifieke marktsegmenten een sterke naam opgebouwd – niet alleen maar in strategy execution en implemenatie vraagstukken met uitstekende en aansprekende resultaten, maar ook omdat het met ons plezierig samenwerken is. Dat is niet altijd een logische combinatie met andere consultancies. Kubiz is objectief. Heeft geen (aandeelhouders) relaties met softwarehuizen en/of pakketleveranciers. Onze nuchtere no-nonsense mentaliteit gecombineerd met de Rotterdamse Hands-On attitude spreekt onze klanten aan en is de basis van een langdurige relatie.