INTERIM MANAGEMENT

Als bedrijf komt u soms voor een nieuwe situatie te staan, waarvoor u geen pasklaar antwoord heeft. Deze situaties vragen vaak om advies op maat en de inzet van ervaren managers. De managers van, of verbonden aan Kubiz Holding BV, weten dat ervaring geen synoniem is voor routine en zijn gespecialiseerd in het managen van unieke, complexe opgaven.

Situaties waarvoor een organisatie geen pasklaar antwoord heeft, noemen wij unieke, complexe opgaven. Een complexe verandering die gerealiseerd moet worden of een crisissituatie die zich voordoet door het wegvallen van een directielid of senior manager. Deze unieke opgaven brengen veelal risico’s met zich mee terwijl de middelen op dit soort momenten vaak beperkt zijn of ontbreken. Dat vraagt om anders denken, durf, creativiteit, flexibiliteit en een surplus aan management ervaring waardoor kennis en kunde synoniem zijn voor snel en concreet resultaat zonder kostbaar tijdverlies.

Unieke opgaven vragen om unieke samenwerkingsverbanden. De ervaren managers van Kubiz zijn zeer vertrouwd met dit soort situaties. Het zijn ervaren verandermanagers op executive en senior management niveau.

Onze interim managers richten zich vooral op veranderingsmanagement, project- en programmamanagement en overbruggingsmanagement en zijn gewend te opereren op CxO niveau.

Wat is de Kubiz aanpak zeker NIET……………………..
- Klassiek contract werk of het zogenaamde ‘temping’
– Simpele body-shop voor een individu op een bepaalde positie
– Junior or onervaren resources die een label “Interim Executives” opgeplakt hebben gekregen

Wat is de Kubiz aanpak wel……………..
– 
onze aanpak is consultatief, gebaseerd op kennis van de sector
– samenwerkingsgericht met de mensen uit uw organisatie waardoor kennis niet verloren gaat en uw mensen zich betrokken blijven voelen
- het vermogen om zelfs onder druk “out of the box” te denken
– het selecteren van de beste, meest ervaren interim manager die we beschikbaar hebben in het team die past op uw onmiddellijke behoefte.
– al onze mensen zijn gepassioneerd, gedreven, vaardig en competent.

Kan Kubiz u helpen?

Ben u bijna zover om uw nieuwe (ICT) strategie uit te werken? Bent u aan het nadenken om uw ICT functies te herijken of te veranderen omdat ze beter aan dienen te sluiten bij uw business strategie en de context waarbinnen u in deze hectische markt opereert? Of denkt u er over om uw ICT te outsourcen maar de vraag waarom en hoe is, of niet duidelijk, of nog niet (volledig) beantwoordt? Of heeft u uw killer strategie geformuleerd maar heeft u een aantal uitdagingen om deze over te dragen aan uw organisatie in duidelijke bewoordingen en te vertalen in heldere programma’s en/of projecten en deze in beweging te krijgen met duidelijke en pasklare plateaus? Dan is Kubiz een goede keuze om u hierbij te helpen. Wilt u met ons in gesprek om te bezien hoe wij gezamenlijk uw uitdagingen om kunnen zetten naar kansen en resultaten neem dan contact met ons op via email: info@kubiz.nl of door simpel op deze link te klikken.