HET WERKVELD

Directieleden en managers staand doorgaans onder een continue druk om veranderingen door te voeren, onverlet of deze van buiten of binnen de organisatie komen. Het klinkt u waarchijnlijk ook niet onbekend in de oren dat er voldoende prioriteiten en bezigheden zijn waardoor er niet altijd tijdig kan worden geanticipeerd op deze vraag, dat

Het type uitdagingen waarbij onze klanten vinden en verwachten dat wij het best presteren::

 • - Expansie:
  nieuwe producten en services, nieuwe kanalen, nieuwe geografische regio’s
 • - Innovatie:
  nieuwe of vernieuwende ICT oplossingen, business proces redesign, business (proces) modellering
 • - Transformatie:  
  nieuwe business modellen, nieuwe en/of geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en technologie, outsourcing, management restructuring, ICT en Programma (Project) Management
 • - Rationalisatie:
  business turnarounds, re-focusing van activiteiten, divesting
 • - Integratie:
  post-merger of acquisitie, opzetten van shared services

Kubiz  richt zich op 6 aandachtsgebieden: – Financial Services, Retail and Consumer, Industry, Business and Support Services, Technology and Telecommunications.

Kubiz geeft u op elk gewenst moment alle ondersteuning in uw business transformatie programma. Onze adviseurs helpen u in de volledige life cycle van de veranderingen in uw organisatie – van het formuleren van uw nieuwe strategie, het modelleren, plannen en implementeren van uw veranderingsprojecten tot het opleveren van programma en projectresultaten met bijbehorende resultaten.

De aard van betrokkenheid van Kubiz is volledig afhankelijk van de competenties binnen uw eigen onderneming; we kunnen de verantwoordelijkheid nemen voor een uitgebreide programma management rol, simpelweg een korte project review uitvoeren of het invullen van een interim management positie terwijl u of wij gezamenlijk werken aan het vinden van permanente invulling van de vrijgevallen positie.

Kortom, onze consultants kunnen uw onderneming een kort duwtje in de rug geven voor een periode van enkele weken maar ook programma’s leiden voor een langere periode waarbij wij niet schuwen om, naast een basis fee, met u een pay-for-performance arrangement te bespreken. Daarmee maken wij onze betrokkenheid bij het opleveren van resultaten in complexe veranderingen expliciet.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren. Dat geeft onze consultants de gelegenheid om “best practices” uit sectoren met elkaar te vergelijken en te bezien in hoeverre deze als innovatieve concepten zijn te vertalen naar andere sectoren. Waarom 2x het wiel uitvinden als een korte turn around time en korte time to market is gewenst.

Ons streven is om de klanten van Kubiz de resultaten te leveren waar zij om vragen, binnen budget, op tijd, kwalitatief en hoogwaardig “and clearly enjoy the journey with us !!”

Kan Kubiz u helpen?

Ben u bijna zover om uw nieuwe (ICT) strategie uit te werken? Bent u aan het nadenken om uw ICT functies te herijken of te veranderen omdat ze beter aan dienen te sluiten bij uw business strategie en de context waarbinnen u in deze hectische markt opereert? Of denkt u erover over om uw ICT te outsourcen maar de vraag waarom en hoe is of niet duidelijk of nog niet (volledig) beantwoordt? Of heeft u uw killer strategie geformuleerd maar heeft u een aantal uitdagingen om deze over te dragen aan uw organisatie in duidelijke bewoordingen en te vertalen in heldere programma’s en/of projecten en deze in beweging te krijgen met duidelijke en pasklare plateaus? Dan is een Kubiz een goede keuze om u hierbij te helpen. Wilt u met ons in gesprek om te bezien hoe wij gezamenlijk uw uitdagingen om kunnen zetten naar kansen en resultaten neem dan contact met ons op via email: info@kubiz.nl  of door simpel op deze link te klikken.